Week 17: rustig weekje

In week 17 zijn er onder andere twee monumentale gebouwen verkocht op landgoed Coudewater en is er een distributiecentrum in ontwikkeling verhuurd op XL Business Park Almelo.

Garbe Industrial Real Estate Netherlands ontwikkelt in samenwerking met Rasmala Investment Bank een duurzaam ‘build to suit’ distributiecentrum van € 40 mln op XL Business Park Almelo. Het bestaat uit een modern, Breeam-gecertificeerd magazijn met bijbehorende kantoorruimte ter grootte van 1600 m² en is voorverhuurd aan VF Corporation, de Amerikaanse wereldwijde kleding- en schoenenfabrikant.

In Rosmalen zijn er twee monumentale gebouwen op landgoed Coudewater verkocht. Deze worden herontwikkeld tot woonzorglocatie. BPD en Van Wanrooij Projectontwikkeling hebben villa Milla de Kampen en kloostergebouw Emma overgedragen aan N&W Capital.

In het PropertyNL-overzicht met transactiedata van week 17 staan onder meer de bovengenoemde transacties. Het wekelijkse overzicht met grotere transacties vermeldt zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.


img
Redacteur
Profiel